Vanløse Frikirke
Jernbane Allé 29,
2720 Vanløse

info@vanlosefrikirke.dk

NB: Det er ikke muligt at leje sig ind i kirken.

© 2018 - Vanløse Frikirke / En del af Det Danske Missionsforbund

Fokus

er en ungdomskirke, der blev startet i sommeren 2010 med udgangspunkt i Missionsforbundets to kirker i København: Betlehem og Bethel. Siden er de to kirker slået sammen, og har ændret navn til Vanløse Frikirke, men ungdomskirken hedder stadig Fokus, og er et fællesskab af unge, der sammen prøver at finde ud af, hvad det vil sige at være kirke når man ung – og hvordan man gør det rent praktisk.

Fokus mødes hver anden mandag, og har derudover en række andre aktiviteter – den bedste måde at følge med i hvor og hvornår der sker noget, er ved at følge os på facebook.

De fleste fra Fokus går i gymnasiet eller på videregående uddannelser, og der er typisk en 20-30 stykker som mødes når der er samling. Der er altid mad kl. 18.00, og derefter er det forskelligt hvad der foregår – det kan være alt fra undervisning, til debatoplæg, lovsang eller noget helt andet.

Spejder

Sankt Jørgens Gruppe er en del af Missionsforbundets Spejderkorps (MS).

Flokken er for 6-11årige, og troppen for 12-15årige.

Vores spejderkorps har en associeringsaftale med KFUM-spejderne. Det betyder, at vi bruger samme uniform og træningsmateriale som KFUM-spejderne.

Du er velkommen til at kigge forbi hver onsdag kl. 18.30 bag Vanløse Frikirke (indgang fra Bogholder Allé igennem porten ved nr. 32).

Læs meget mere på vores hjemmeside.

Børnekirke

Hver søndag er der børnekirke under en del af gudstjenesten.

I stedet for at lytte til lange prædikener, samles vi i lokalerne på første sal hvor vi synger, leger og hører gode historier fra Bibelen. Alle børn begynder sammen, og deles herefter op i to grupper: En for børnehavebørn og en for skolebørn. Vuggestuebørn er også velkomne, så skal de bare have en voksen med.

Legestue

Hver mandag mellem kl 9.45-12 er der legestue i Vanløse Frikirke for børn i alderen 0-3 år og deres voksne. Der er gratis kaffe og te. Medbring selv madpakke.

Vi har god plads, nem tilgang til toiletter og puslebord, en lukket baggård til at stille barnevognen og køkken faciliteter til at varme en flaske mælk eller frokost. Det er gratis, så kom og nyd en hyggelig formiddag i selskab med andre legeglade børn og voksne.

Mand-dag

Den første onsdag i hver måned mødes en flok mænd, primært i den modne alder, og gøre dagen til mand-dag.

Så handler det om godt kammeratskab, sjove historier og der er altid en solid frokost. Nogle gange tager vi på udflugt, og andre gange har vi godt arbejdsfællesskab, når vi tager vi os af praktiske ting i og omkring kirken.

Bedemøde

Hver onsdag kl. 10.30 og hver anden mandag kl. 19.00 samles en gruppe for at være sammen i bøn.

Vi beder for de ting som foregår i kirken, for mennesker som har bedt om forbøn, for de projekter vi er involveret i rundt omkring i verden og andre aktuelle ting.