top of page

Aktiviteter

Fokus

er en ungdomsfællesskab, der blev startet i sommeren 2010. Det er et fællesskab af unge, der sammen prøver at finde ud af, hvad det vil sige at være kirke når man ung – og hvordan man gør det rent praktisk.

Fokus mødes hver anden mandag, og har derudover en række andre aktiviteter – den bedste måde at følge med i hvor og hvornår der sker noget, er ved at følge os på facebook.

 

De fleste fra Fokus går i gymnasiet eller på videregående uddannelser, og der er typisk en 20 stykker som mødes når der er samling. Der er altid mad kl. 18.00, og derefter er det forskelligt hvad der foregår – det kan være alt fra undervisning, til debatoplæg, lovsang eller noget helt andet.

Børnekirke

Hver søndag er der børnekirke under en del af gudstjenesten.

 

I stedet for at lytte til lange prædikener, samles vi i lokalerne på første sal hvor vi synger, leger og hører gode historier fra Bibelen. Alle børn begynder sammen, og deles herefter op i to grupper: En for børnehavebørn og en for skolebørn. Vuggestuebørn er også velkomne, så skal de bare have en voksen med.

Mand-dag

Den første onsdag i hver måned mødes en flok mænd, primært i den modne alder, og gøre dagen til mand-dag.

 

Så handler det om godt kammeratskab, sjove historier og der er altid en solid frokost. Nogle gange tager vi på udflugt, og andre gange har vi godt arbejdsfællesskab, når vi tager vi os af praktiske ting i og omkring kirken.

bottom of page