Nyheder

Kirkeblad

Oktober / November

September 30, 2020

Verden har i mange måneder været ramt af en pandemi og vi er efterhånden ved at vænne os til at tilværelsen ser anderledes ud end tidligere. Også i kirken holder vi fortsat afstand, spritter hænder og gør alt hvad vi kan for at passe på hinanden. Læs mere på næste side i bladet om hvilke forholdsregler vi tager når vi mødes i kirken. 

​​

Februar / Marts

January 31, 2020

I skrivende stund er det stadig vinter og korte, kolde dage. Men vi kender årets gang og ved at vi nærmer os forår – og dermed lysere og længere dage. Det giver lyst til at komme ud og være sammen med andre. For eksempel at tage i Vanløse Frikirke. 

​​

November / December / Januar

October 31, 2019

Vintermånederne er foran os med masser af julehygge og stemning. 

September / Oktober

August 31, 2019

Sommeren er ved at være forbi og livet i Vanløse Frikirke er i gang efter ferien. Der sker bogstaveligt talt noget for både store og små, så her får du et lille overblik over de mange faste aktiviteter.

Juni / Juli / August

May 31, 2019

Sommeren er over os og snart drosler vi lidt ned på aktiviteterne i Vanløse Frikirke, men inden da er der en række gode muligheder for at mødes til fællesskab og fest. 

April / Maj

March 31, 2019

Vi nærmer os påsken og har i den forbindelse et tema for gudstjenesterne, som vi kalder Fra død til liv. I kristentro er der meget som handler om at livet vinder over døden – og vi undersøger nogle af tankerne nærmere i prædikenserien. 

Februar / Marts

January 31, 2019

I skrivende stund er det stadig vinter, og der ligger lidt sne udenfor. Men vi kender årets gang og ved at vi nærmer os forår – og dermed lys og liv. 

I Vanløse Frikirke er der også masser af liv: Både faste aktiviteter, men også nye initiativer og arbejdsgrene. 

November / December / Januar

October 31, 2018

Vi nærmer os i skrivende stund jul og nytår – og dermed alle de traditioner som hører den tid af året til. I Vanløse Frikirke er det fx julemarked, julekoncerter og en række adventsgudstjenester, hvor vi bl.a. synger de kendte julesalmer. 

September / Oktober

August 31, 2018

Efterårssæsonen begyndt efter sommerferien, og alle de faste aktiviteter i Vanløse Frikirke er godt i gang. I løbet af en uge er der mellem 200 og 300 mennesker igennem kirken til legestue, Ung&Smuk, bøn, spejder, gospel, madklub, Manddag, gudstjenester, samtaler, møder eller noget af alt det andet som foregår i kirken.

Juni / Juli / August

May 31, 2018

I løbet af maj er sommeren tydeligvis tyvstartet, og vi har allerede fået meget sol og varme – men de fleste af os har slet ikke fået nok. Vi drømmer om mere godt vejr, ikke mindst når vi mødes til Sankt Hans, Sommerstævne eller andre begivenheder som foregår udendørs.

April / Maj

March 31, 2018

I Vanløse Frikirke er der også meget liv som pibler frem. To nye initiativer er med stor succes begyndt i 2018: nemlig madklub og legestue. Læs mere i bladet om begge dele.

Februar / marts

January 31, 2018

Året er godt i gang i Vanløse Frikirke. Vi har haft brunchgudstjeneste, fejret fællesgudstjeneste med Adventskirken og alle aktiviteter er i gang igen.

September / Oktober

August 31, 2017

Så er der kirkeblad for september og oktober 2017. Læs om Den store historie, Menighedsweekend, aktiviteter i kirken og meget mere.

Sommeren 2017

May 31, 2017

Læs om Sankt Hans på Søvang, cafégudstjenester, Musik på Engen, indvielse af den nye kirkesal og meget mere…

April / Maj

March 31, 2017

Så er der nyt kirkeblad for april og maj 2017. Læs om påske i Vanløse Frikirke, konfirmation, ny vision, ny kirkesal og meget, meget mere. Der er meget godt i vente!

Please reload

Kontakt os

Vanløse Frikirke
Jernbane Allé 29,
2720 Vanløse

 

Tlf: 42 60 77 22

info@vanlosefrikirke.dk

  • Facebook - Black Circle

NB: Det er ikke muligt at leje sig ind i kirken.

Navn *

E-mail *

Emne

Besked

© 2018 - Vanløse Frikirke / En del af Det Danske Missionsforbund