Nyheder

Kirkeblad

December / Januar

November 30, 2020

Adventstiden, julen og nytåret ligger lige foran os. Måske har vi mere end nogensinde i år brug for alle julelysene i den mørke tid og lykønskningerne om glædelig jul og godt nytår! 

Oktober / November

September 30, 2020

Verden har i mange måneder været ramt af en pandemi og vi er efterhånden ved at vænne os til at tilværelsen ser anderledes ud end tidligere. Også i kirken holder vi fortsat afstand, spritter hænder og gør alt hvad vi kan for at passe på hinanden. Læs mere på næste side i bladet om hvilke forholdsregler vi tager når vi mødes i kirken. 

​​

Februar / Marts

January 31, 2020

I skrivende stund er det stadig vinter og korte, kolde dage. Men vi kender årets gang og ved at vi nærmer os forår – og dermed lysere og længere dage. Det giver lyst til at komme ud og være sammen med andre. For eksempel at tage i Vanløse Frikirke. 

​​

November / December / Januar

October 31, 2019

Vintermånederne er foran os med masser af julehygge og stemning. 

September / Oktober

August 31, 2019

Sommeren er ved at være forbi og livet i Vanløse Frikirke er i gang efter ferien. Der sker bogstaveligt talt noget for både store og små, så her får du et lille overblik over de mange faste aktiviteter.

Juni / Juli / August

May 31, 2019

Sommeren er over os og snart drosler vi lidt ned på aktiviteterne i Vanløse Frikirke, men inden da er der en række gode muligheder for at mødes til fællesskab og fest. 

April / Maj

March 31, 2019

Vi nærmer os påsken og har i den forbindelse et tema for gudstjenesterne, som vi kalder Fra død til liv. I kristentro er der meget som handler om at livet vinder over døden – og vi undersøger nogle af tankerne nærmere i prædikenserien. 

Februar / Marts

January 31, 2019

I skrivende stund er det stadig vinter, og der ligger lidt sne udenfor. Men vi kender årets gang og ved at vi nærmer os forår – og dermed lys og liv. 

I Vanløse Frikirke er der også masser af liv: Både faste aktiviteter, men også nye initiativer og arbejdsgrene. 

November / December / Januar

October 31, 2018

Vi nærmer os i skrivende stund jul og nytår – og dermed alle de traditioner som hører den tid af året til. I Vanløse Frikirke er det fx julemarked, julekoncerter og en række adventsgudstjenester, hvor vi bl.a. synger de kendte julesalmer. 

September / Oktober

August 31, 2018

Efterårssæsonen begyndt efter sommerferien, og alle de faste aktiviteter i Vanløse Frikirke er godt i gang. I løbet af en uge er der mellem 200 og 300 mennesker igennem kirken til legestue, Ung&Smuk, bøn, spejder, gospel, madklub, Manddag, gudstjenester, samtaler, møder eller noget af alt det andet som foregår i kirken.

Please reload

Kontakt os

Vanløse Frikirke
Jernbane Allé 29,
2720 Vanløse

 

Tlf: 42 60 77 22

info@vanlosefrikirke.dk

  • Facebook - Black Circle

NB: Det er ikke muligt at leje sig ind i kirken.

Navn *

E-mail *

Emne

Besked

© 2018 - Vanløse Frikirke / En del af Det Danske Missionsforbund