top of page

Vores vision lyder helt enkelt:

Godt fra Gud – godt til mennesker

Godt fra Gud

Den første del af visionen betyder at vi grundlæggende tror på at Gud er god, og at han ønsker at gøre gode ting for mennesker. Det er let at få på øje ting i vores verden, som ikke er godt, og netop derfor har vi brug for at Gud hjælper os i små og store ting.

Når vi mødes i kirken, oplever vi at mennesker kan få en konkret oplevelse af noget godt fra Gud.

 

Det kan fx være gennem et godt fællesskab, gennem forbøn for det som er svært, i samtaler med andre, i sang og musik. Alt sammen noget som kan give håb, fred og glæde. Vi afslutter alle gudstjenester med at lyse velsignelsen, som en bøn om Guds beskyttelse og hjælp i hverdagen.

Godt til mennesker

Ligesom vi oplever at Gud velsigner os med gode ting, vil vi gerne være med til at gøre gode ting for andre. Det handler den anden del af visionen om. Derfor er vi med til at støtte en række internationale projekter, hvor der er brug for hjælp og håb – fx på et børnehjem i Ghana og i en flygtningelejr i Thailand. 

 

På samme måde engagerer vi os på forskellige måder i projekter i Vanløse og København, hvor vi kan gøre noget godt for ensomme, økonomisk pressede familier eller andre som har glæde af en opmuntring og en hjælpende hånd.

bottom of page